dinsdag 5 januari 2016

gevallen bah :( en een beetje geld uitgegeven

Oh het is hier zo glad! Vanmorgen zat de hele auto onder een laag ijs, behalve daar waar het wollen dekentje overheen lag :) De oprit was spiegelglad en de doorgaande weg...daar werd heeeel langzaam gereden. Grandpa reed de auto voor me naar de straat maar ik kreeg zomaar de bibbers voor de gladheid en vroeg grandpa of hij misschien...dus bracht de lieverd me naar mijn werk en haalde me om 11.00 uur weer op. Grandpa was eigenlijk vrij vandaag maar ging, omdat hij nu toch in de buurt was, een paar uurtjes werken voor-den-baas.

Vanmiddag bedacht ik dat het wel lollig zou zijn om een fimpje van de gladheid te maken en dan op de familie app te zetten. Dat werd een errug lollig filmpje want ik ging me daar een potje onderuit!! Oh ik heb een pijnlijke stuit aiaiaia. k Kan bijna niet zitten. Mijn oude vader zou me een "domme dosse" vinden, "wel dut dan ook" zeggen en dan heel streng kijken he.

Gisteren haalde grandpa wat boodschappen. Kaas, fruit en een pak yoghurt , we hebben nog  37,10 over deze week. Ik zal morgen zoon nog helpen en daar drie broden en twee potten yoghurt voor krijgen, goeie ruil dunkt me.

liefs grandma


5 opmerkingen:

 1. Auw! Dat is pijnlijk, op je stuitje. Aan de andere kant, ik ben wel een beetje jaloers dat jullie "echt" winter hebben. Hier is het saai/grijs/nat...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. komt vast nog wel een winterstaartje door heel Nederland :)

   Verwijderen
 2. Sterkte met de gevolgen van de valpartij! Mijn jongste dochter is afgelopen weekend ook heel hard gevallen. Die kon het kantoorwerk gisteren door de pijn niet meer volhouden en heeft zich ziek gemeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap met je stuitje en probeer toch nog een beetje van het wintergevoel te genieten. Morgen is het waarschijnlijk weer voorbij.
  Ook hier zit er een dik pak ijs op de auto en durf ik de straat niet door te rijden uit angst voor slippartijen. Gelukkig hebben we voldoende in huis, heeft Zoonlief ijsvrij en heeft Manlief een auto van de zaak met winterbanden (en rijdt hij heel voorzichtig).
  Wat mij betreft mag het nog wel even winter blijven :)

  BeantwoordenVerwijderen