zaterdag 30 januari 2016

einde van een sobere maand met een missie

Ha we hebben het weer gehaald.
Afgelopen week was onze laatste volle week van soberigheid. Eigenlijk hebben we nog 2 dagen te gaan maar dat mag de pret niet drukken. Grandpa kocht afgelopen week nog 2 broden en een tros bananen voor de prijs van 5.60 euro tezamen. In de pot zat nu nog 86.54
Met de 2 dagen van januari nog te gaan maak ik er een mooi prijsje van. Straks maak ik een bedrag van 100 euro over naar vriendinnechie, missie voltooid. Ik vind t mooi.

Gisteren hebben we ons al een beetje uitgeleefd op de markt bij de kaasboer waren we zomaar 18 euro kwijt, toch lekker als je je niet aan een budget moet houden. Bij de andere kramen waren we niet meer kwijt dan de afgelopen weken. Als je eenmaal gewend bent aan zuinig boodschappen doen denk je er haast niet meer bij na . De ervaring leert dat de krenterigheid nog even doorwerkt . De komende weken blijven we veel uit voorraad en moestuin eten.

Vandaag hebben we schoonmoeder gehopen met behang trekken in hun nieuwe huisje , ik ben helemaal gaar . Zometeen even eten koken en de rest van de avond zalig op de bank met grandpa en een zacht dekentje.

                         

liefs grandma
4 opmerkingen:

 1. Fijne avond! En super zeg, dat je zoveel hebt kunnen besparen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een mooi bedrag,dat jullie bespaard hebben.Maar iets lekkers kunnen kopen voelt ook "rijk".

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn zo'n groot bedrag overhouden,
  ze zal er blij mee zijn.
  Een heel fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zal je vriendinnetje er blij mee zijn.
  En mooi ook dat je het zo 'gemakkelijk' bij elkaar kon sparen, gewoon door een beetje op te letten en te eten uit je rijke voorraad. Goed gedaan hoor!

  BeantwoordenVerwijderen