zondag 28 juni 2020

Moeder-dochterdag en een lief boekje

De tijd vliegt. Ik kom nauwelijks aan het bloggen toe. Nog anderhalve dag werken op mijn oude werkplek en dan is het echt voorbij. Ik heb negen jaar op het zelfde huisje gewerkt. Afgelopen donderdagavond hadden de collegaatjes een BBQ georganiseerd, dat was zo gezellig. Ik kreeg een prachtig boek heel creatief samengesteld door een lieve collega, veel kadootjes en lieve kaartjes. 's Nacht kwam het besef ...het is ├ęcht..

Mijn postvakjes heb ik leeggemaakt. Ik heb als afscheid voor de cli├źnten een taart besteld, een tomatenplant en een kletskoppen-bakmix gekocht en nog wat lekkers voor de collega's. Het nieuwe contract is binnen en er wachten nog enkele regelzaken die aandacht vragen en me flink bezig houden.

Natuurlijk reserveer ik tijd voor de gezellige dingen. Zo zijn de moeder-dochterdagen weer begonnen. Vorige week gingen dochter uit Ermelo en ik naar Haarlem, we zoeken elk jaar een stad uit waar heerlijk gaan shoppen, eten en vooral bijkletsen. Meestal knopen we er een nachtje in een B&B er achteraan, dit jaar mochten we in de caravan van haar schoonouders slapen. Een onverwachtse dingetje was dat we niet bij elkaar in de caravan mochten slapen, corona beleid, echt omdat we niet op hetzelfde adres wonen. Op het laatste moment moest er dus een tentje bijgezet worden. Deze oma heeft daar heerlijk in geslapen daar niet van hoor, maar ik vond het bijzonder raar.


heerlijk  :)
Het mocht de pret niet drukken, we hebben een geweldige tijd gehad. We bezochten het Frans Hals museum en lunchten op een gezellig terrasje. Het shoppen hebben we na jaren ervaring tot een kunst verheven :) goed geslaagd zal ik maar zeggen.
Tot slot aten we bij Het Pakhuis en togen daarna naar de camping.

                                                                             


De volgende dag gingen we nog even naar strand.

Dochter bracht een lief boekje onder mijn aandacht. Een nichtje van haar man heeft het geschreven. Kijk dan hoe leuk ! En gewoon te bestellen bij bol.com :)liefs Grandma.

2 opmerkingen: