zondag 28 maart 2021

grandpa

 Afgelopen dinsdag is grandpa geopereerd, de operatie was goed verlopen en hij mocht woensdag tegen de avond weer naar huis.

Om 22.00 kreeg hij het koud en voelde zich niet lekker, hup onder de wol, extra deken maar het werd alleen maar erger. Om 23.00 had hij hoge koorts, koude rillingen en begon hij te braken, zijn bloeddruk was torenhoog , het ging helemaal niet goed. Ik heb het ziekenhuis gebeld en we konden direct komen. Grandpa is die nacht weer opgenomen en hij ligt nog steeds in het ziekenhuis. Hij heeft een bacterie is zijn bloed, morgen weten ze welke bacterie en kunnen ze de antibiotica erop aanpassen.

Ondertussen voelt hij zich stukken beter, de koorts is gedaald, wel is hij heel moe.


Dochter uit Zutphen kwam hier om te helpen, ze kookte voor twee dagen en de kleinkinderen zorgden voor afleiding. Dochter uit Ermelo en jongste dochter stonden paraat en zoon en schoondochter op het dorp hielpen waar ze konden. Afgelopen nacht logeerde ik daar een nachtje :)


 Ik hoop dat ie snel weer thuis komt.


liefs grandma.


 

6 opmerkingen:

  1. Gets dat is schrikken voor jullie allemaal. Ik hoop dat ze snel weten welke bacterie het is. Veel sterkte.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel sterkte! Fijn dat je zoveel hulp krijgt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jeetje, dat is schrikken!
    Sterkte en beterschap

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Grandma, wat vreselijk schrikken dat hij zo ziek werd nadat hij al was ontslagen. Ik hoop dat hij vanaf morgen met de aangepaste antibiotica nog sneller vooruit gaat. Hij zal vast nog wel een poos moe blijven. Pas ook goed op jezelf!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat akelig, beterschap toegewenst.

    BeantwoordenVerwijderen