woensdag 19 november 2014

koopjes enzo

Ik houd van koopjes, nuttige koopje, zoals kleding hihi, ik kocht gisteren schandalig veel nieuwe kleren waar ik de komende winters mee moet doen omdat ik ver over mijn persoonlijk gestelde budget heen ben. Maaktnietuit k ben er blij mee. Maar ook aanbiedingen van groenten neem ik vaak mee. Elke maandag ochtend ga ik met een aantal bewoners naar de plaatselijke groenteboer voor fruit, we doen dit als activiteit en het is een groot succes. elke bewoner mag zijn of haar favoriete fruit uitkiezen mits het niet te duur is. Deze groenteboer heeft vaak aanbiedingen, bv een grote zak paprika voor 99 cent . Ondanks het feit dat het niet bio is neem ik het toch mee. Afgelopen maandag waren de tomaten in de aanbieding 1 kilo voor 1 euro, gelijk 3 kilo meegenomen. Morgen ga ik tomatensoep maken en pastasaus , heerlijk. Mooi voor de prep.

De laatste dagen heb ik veel gewerkt. k Ben dr moe van. Vanavond even bankhangen, We hebben een nieuwe serie ontdekt Annika  Bengtzon, het is niet zo tof als Dicte maar t komt dicht in de buurt.

Morgen maar weer een uitgebreidere blog.

liefs grandma

4 opmerkingen:

 1. Ken je de afleveringen van Maria Wern?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, maar ik heb even gekeken :) dat wordt de volgende serie. Bedankt voor de tip !

   Verwijderen
 2. Oh ik ken die serie niet, ik ga maar eens googlen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende alle drie de serie's niet, ik was blij om te zien dat ze in de bieb waren, ik heb er gelijk 2 gereserveerd. Het komt heel goed uit omdat we morgen naar Nederland gaan voor de verjaardag van onze jongste dochter.
  Vorige winter keken we naar Spooks, over de Britse geheime dienst, ook heel fijn, 9 seizoenen!
  Bedankt voor de tips.
  Groet uit Frankrijk, Adriana

  BeantwoordenVerwijderen