dinsdag 19 november 2013

Een hok voor Fien

Het konijntje Fien hadden we ondergebracht in het logeerhok. Dit hok is een oud barreltje, een krijgertje en dient als logeerhok voor het konijn van dochter als ze komen logeren. Hun konijn is dat logeren van jongs af aan gewend en vindt het erg gezellig. Het logeerhok is echter een binnenhok. Het jonge konijntje dat we afgelopen zaterdag kregen is een buitenkonijn dus moest er een stoer buitenhok komen met veel ruimte voor vele baby konijntjes. Vandaag na werktijd een mooi hok gescoord, iets beschadigd en ja mevrouw, een oud model, nou moe.  k Kreeg 70 euro van de prijs af en nu hebben we een pracht hok voor Fien. Er zijn twee verdiepingen elk met twee trapjes en twee kamertjes. Een laag zaagsel op de bodem en een flinke lading stro beschermen het kleine meidie tegen de kou. Fien onderzocht het hok al snuffelend, trapje op trapje af , schattig.

Het stro kopen we bij de boer. Zoon en ik gaan een keer in de zoveel tijd naar de boer en halen daar een aanhangwagentje vol stropakjes, we voelen ons dan altijd erg landelijk en stoer. Zoon heeft dwerggeitjes en een mini varkentje, ik hoor jullie denken..... maar nee, dat varkentje is niet voor de slacht :).
Telkens als we dan weer in de auto zitten zeggen we tegen elkaar: '" ah leuk he , als we nu eens zelf een echt boerderijtje hadden..". Over zoiets kunnen we een hele dag fantaseren. Prachtig.liefs grandma

Geen opmerkingen:

Een reactie posten