zondag 17 november 2013

new cool colletive en uitbreiding veestapel.

In augustus waren grandpa en ik 30 (!) jaar getrouwd, dat was niet niks vonden de kinderen en ze regelden een weekend weg voor hun mum and dad. Love you kids !

Afgelopen vrijdag was het zover, we gingen naar Nijmegen. In het centrum staat een mooi pand, B & B de Vlinder, waar we een nachtje hebben gelogeerd. Prachtig plekje, netjes, schoon, leuke mensen en een heerlijk ontbijtje. Voor de vrijdagavond stond er een optreden van New Cool Collective op het programma, heerlijk oldschool in Doornroosje. NCC maakt wat jazz/funky muziek.We hebben genoten  !

Op zaterdag een omweg gemaakt, via Groningen naar Drenthe. Verjaardag, nee niet de verjaardag van Sinterklaas gevierd maar die van schoonzoon. Wel erg leuk om de drukte rondom het sinterklaasfeest te zien.

Een lief familielid, woont ook in Groningen, had een hok vol jonge konijntjes, schattig. Daar hebben we ook eentje van meegenomen, over 4 weken komt er een mannetjeskonijntje bij. We hopen dat ze het erg gezellig zullen hebben. Zo breiden we de veestapel uit.                                                      moe van de reis.


                                                     moeder van hopelijk vele kindjes :)


liefs grandma

2 opmerkingen:

  1. Wat geweldig leuk allemaal, en wat een schattig konijntje :)

    BeantwoordenVerwijderen