zondag 9 november 2014

weekend

Gisteren was ik bij mijn allerliefste zus op bezoek en we hadden het heel gezellig samen. Om 8.30 stapte ik in mijn auto en racete richting Veluwe. Om 10.00 was ik bij haar, we dronken een bakkie koffie en gingen even bij mijn dochter langs die daar in buurt woont. Ik had een emmer vol aardbeienplantjes en een doos vol boodschapjes voor t wichie meegenomen. Tegen 12-en vertrokken we weer en togen naar Arnhem om eens schandalig geld uit te geven, dacht ik...als je altijd krenterig leeft is dat best een opgave hihi. Uiteindelijk vond ik een fijn lang vest voor maar 12 euro, een leuke panty en knuffelsokken samen 2 euro en een vreselijk saaie onderbroek die mooi zit onder een strak rokje :) :)
Bij de tuinen haalden we pompoenpitten ( tweede zak voor een euro ) en bij AH een avocado en een limoentje. Bij de Hema iets voor StMaarten. Kortom, nuttig geshopt. We waren kompleet gesloopt na 3 uurtjes winkelen, dat bewijst eens te meer dat we echt oud worden aiaiai.
We kookten samen en aten samen met haar twee jongste zonen. Uiteindelijk was ik om 22.00 uur weer thuis.

Vandaag een beetje uitgeslapen, opgeruimd en een wasje gedraaid.
De meeste appels had ik al verwerkt maar boven in een van de appelbomen zaten nog een heleboel appels, ik heb flink geschut ( bijna knock out door de vallende appels ) en raapte zo nog een emmer vol zaligheid. Op het aanrecht staan nu 4 potten moes af te koelen.
De appels die nu nog aan de boom hangen zijn voor de vogels.

We wandelden een eindje en straks ga ik lekker koken, wijntje erbij, helemaal gezellig.

liefs grandma.


2 opmerkingen: