maandag 12 augustus 2024

...en door

Vorige week maandag reden we naar Appelscha voor het kampeerfestijn met, een deel van, de kleinkinderen. We hadden net de boel staan toen de eersten arriveerden. We verkenden de camping, aten ijsjes en deden aan het eind van de avond verstoppertje in het bos, super spannend want het was al aardig donker. De volgende dag kwamen dochter en kinders, die dag was het heel warm, we gingen lekker zwemmen in het bosbad van Appelscha.



's Avonds na het eten werden er spelletjes gedaan en natuurlijk was verstoppertje in het donker nog leuker met zn vijven, oma mocht zoeken :)

Op woensdag deden we boodschappen, bezochten een kringloopwinkel, de twee jongsten ontdekten mooie stenen daar werden wat van gekocht. In de middag gingen we naar Duinen Zathe een pretparkje in de buurt. Grandpa bleef bij de caravan, kon hij mooi op de hond passen.






Terug op de camping was er een marktje, de kinderen mochten allemaal een klein dingetje uitkiezen, geen snoep! Er werden wederom  mooie stenen gekocht, armbandjes, oorbelletjes en een horloge. Na het pannenkoekenfeest kwamen zoon en schoondochter van het dorp hun kinderen halen. Het was opeens erg stil in ons campement. 




Natuurlijk was het leed snel geleden, het begon namelijk al te schemeren dus.... verstoppertje, oh we gingen weer zo laat naar bed !

De volgende dag reden we naar een informatiecentrum van Staatsbosbeheer, we liepen daar een blote voetenpad, dat was zo lollig we zaten onder de modder. Grandpa bleef op het terrasje met de hond, hij heeft het niet zo op blote voeten paden.




's Avonds pakte dochter alvast wat spullen in, hun tentje werd alvast afgebroken, want ja het kampeerfeest was bijna voorbij, we aten nog een ijsje, speelden voor de laatste keer tien tellen in de jungle en om tien uur lag het spul in bed. Vrijdag pakten we de rest in en rond 10.00 uur zwaaiden we elkaar uit. Dag daaaaag het was weer gezellig!


Thuisgekomen was het spullen uitpakken, wasjes draaien, natte luifel uitleggen, kleden aan de waslijn. In de middag plukte ik weer bonen, hops in de weckketel. Deze keer weckte ik ook snijbonen, nou dat is ideaal en heel smakelijk ( één pot was n.l. niet vacuum en die hebben we geproefd ) 

Vrijdagavond konden vriendin en ik onze nieuwe bijenvolkjes halen maar dat is een verhaal voor een andere keer.


nu ga ik mijn nachtdienstlunch klaarmaken, even twee nachten werken, gaat ook gewoon door hè!


liefs garndma.



6 opmerkingen:

  1. Wat een gezelligheid!! Heel leuk om te lezen grandma. Ik snap dat grandpa lekker bij de hond blijft, ik zou misschien hetzelfde doen ;-).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Grandpa had hierdoor ook een goed excuus om de olypische spelen een beetje te volgen pompompom

      Verwijderen
  2. Geweldig, wat een gezelligheid.
    Over blote voeten gesproken, heeft hond het ook niet zo op blote voeten ?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahahaha, die hond is zo'n goedzak, zo lief voor de kinderen.

      Verwijderen
  3. Dat is toch echt leuk. Niks in de stoel hangen met je telefoontje

    BeantwoordenVerwijderen