zondag 11 oktober 2020

Wat een week

We hebben een rare week achter de rug. Vorige week zondag begon mijn blokje van vier nachtdiensten, en zo goed als het slapen overdag vóór de vakantie ging, deze week was het niet veel soeps. Behalve de dag na de laatste nachtdienst, toen sliep ik warempel maar liefst acht uur :) :)

Woensdag belde schoonzus dat het wel heel slecht ging met schoonpapa. Grandpa reed die middag naar hun huis en inderdaad het zag er niet goed uit en hoewel hij iets is opgeknapt denkt iedereen dat hij snel zal gaan..je weet natuurlijk nooit hé, voor hetzelfde geld duurt het nog een tijdje..t is allemaal droevig, vooral voor oma. Onze kinderen zijn allemaal geweest om afscheid te nemen, een raar idee dat het waarschijnlijk de laatste keer was dat ze hem zagen..


Ondertussen krijgen we volop lieve foto's van Mingus , aaaah dat ventje geeft zoveel blijdschap :) Opa en oma waren ook zo blij het kereltje te zien . 

Morgen ga ik weer baby-knuffelen.


Zo ligt alles dichtbij elkaar he.


Nu de drukte van de tuin voorbij is wil ik wat meer in huis doen, wat bewuster boodschappen doen want dat schoot er in de vakantie vreselijk bij in. Even het budget in de gaten houden, wat extra's in de potjes en weer zelf brood bakken. 

Op weg naar schoonouders komen we langs de molen Grenszicht, ze hebben daar sinds kort een molenwinkel ! Je kan er allerlei soorten meel kopen, en brood benodigheden, zelfs een poffertpan , zo leuk

Kijk hier is een linkje molenwinkel  ze hebben ook een webshop. Ik nam twee soorten meel mee naar huis en bakte vrijdag middag een heerlijk brood.
Morgen zal ik de laatste pompoenen uit de tuin halen , er hangt zelfs eentje in de beukenheg, hooligans zijn het die pompoenplanten :) 

De kolen groeien niet meer en kunnen dus de kelder in, er staat nog één emmer stoofperen om deze week te verwerken, beetje opruimen buiten, de bijen voor de laatste keer controleren. In de kas staat een tomatenplant waar een nog steeds wat tomaatjes aan groeien, bijzonder. 

ik kijk echt uit naar de rust van de naderende winter..


liefs grandma.


 


1 opmerking:

  1. Het contrast tussen het begin van het leven en het eind, en hoe dichtbij elkaar dat kan liggen wordt prachtig zichtbaar in deze blogpost.

    BeantwoordenVerwijderen