donderdag 28 januari 2016

tja

Vandaag werd ik wakker met de zon in de slaapkamer GOEDEMORGEN ! Wat heerlijk.
Grandpa en ik kunnen onze draai niet zo goed vinden. Er gebeurt de laatste tijd zoveel. Hele leuke dingen maar ook zorgelijke zaken passeren hier de revue.
Afgelopen maandag mocht pas bevallen dochter eindelijk naar huis. Het kindje doet het zo goed maar moeders heeft het zwaar gehad en moest nog even blijven. Gelukkig zijn ze nu in hun eigen huisje , hebben ze een lieve kraamhulp en de vader kreeg een paar dagen extra vrij van zijn baas, fijn he.
Van andere ( zwangere) dochter kregen we zondagavond bericht dat kleinzoon Mart in het ziekenhuis lag, hij had het zo benauwd en had hoge koorts. Waarschijnlijk RS, daarbij had hij oorontsteking én keelontsteking, he zo sneu. Hij kreeg zuurstof en knapt langzaam op. Ook hij is weer thuis, Waarschijnlijk wat eerder dan de bedoeling was omdat zijn zusje thuiskwam met de waterpokken en die willen ze niet in het ziekenhuis :)
t Ventje ziet er zo bleekjes en haast magertjes uit. Ik moest er een beetje van huilen.
Gisteren hebben grandpa en ik een tour gemaakt om het kinderspul te bezoeken. Heerlijk om iedereen even te zien en te knuffelen.

De jongelui in India zijn ondertussen op zoek naar hun derde huis, gaat allemaal niet zoals het moet. De huiseigenaar van hun huisje wide er zelf weer in wonen en ja ze moesten er direct uit ( dat kan daar ook al heb je het huisje gehuurd tot augustus :( ) gelukkig hebben ze vrienden waar ze mogen logeren. Wat dat weer voor een avontuur wordt...

Afgelopen maandag waren we bij de ouders van schoonzoon. Zij zijn net anderhalve week geleden terug gekomen uit India en hadden van alles beleeft wat ze graag wilden delen. Grandpa en ik zij nu helemaal in de stemming om te gaan. Over drie weken zitten we er al !!!

Ondertussen gaat het leven gewoon door, werken we buiten de deur, wil ik me voorbereiden op een nieuw tuinseizoen, ontwerpt grandpa allerlei kleine huisje, gaan schoonouders verhuizen, wordt de man van lieve vriendin steeds zieker, kreeg zoon een vaste aanstelling !!!!hoera, is het hier in huis een rommeltje, ben ik 2 kilo afgevallen door de sobere maand, koopt grandpa ín de sobere maand een andere auto ( ben blij dat dat niet van het budget af gaat ) zit ik nu op de bank een blogje te typen terwijl ik de snijbiet definitief uit de moestuin moet halen, de hokken nog maar eens verschoont moet worden en.....ik denk dat ik eerst koffie ga drinken :)                             Afbeeldingsresultaat voor eerst koffie

6 opmerkingen:

 1. Sterkte met alles. Geniet vooral van de mooie dingen!
  En in de mindere wat ondersteunen, meer kan vaak niet.
  Pas goed op je zelf en je man. Groetjs, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, dat is wel veel om te verwerken ja. Veel sterkte met alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat roerig allemaal! Sterkte bij alles en inderdaad...zegeningen tellen. Aftellen naar India!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een drukte zeg.. Doe maar even rustig dat kopje koffie, hihi. En fijn hè, die zon naar binnen. Nog eventjes, nog eventjes.

  BeantwoordenVerwijderen