maandag 30 maart 2015

maandag

De harde wind en regen van de afgelopen dagen deed me elke morgen uit het raam kijken of de nieuwe kas er nog wel stond én of de ramen nog heel waren. Jup, hij staat er nog erg stoer bij, ha gelukkig. Morgen nog een daggie werken buiten de deur en dan heb ik zes hele dagen vrij ! Ik ben zo ongelooflijk snel moe de laatste tijd, vervelend. Ik zit in de pieker -modus denk ik. Er is de laatste tijd natuurlijk erg veel gebeurt en nog steeds is ons leven niet in rustiger vaarwater beland.
Afijn. t Is niet anders.t Komt allemaal goed.

Vorige week liep ik langs het hok van de kleine konijntjes en warempel een van de ukkies was al bezig met de-goede-daad !! Dat is absoluut niet de bedoeling. Al het jonge spul omgedraaid om te zien wat het geslacht is. Gelukkig zit er maar één ventje bij, geloof ik ( die vergissing heb ik al eens eerder gemaakt , vandaar dit nest :) ) De jongeman zit nu in een apart hok en mag binnenkort naar zwager van jongste dochter....ahum.
Liefste zwager van grandpa en mij belde dat hij een wijfie-konijntje zocht en of ik nog eentje had. Tsss eentje?...hij heeft keus uit vier dames. Weer eentje minder. Iemand van de lezers nog interesse?

Ik ga gauw aan de slag met het eten. We eten risotto en dat neemt even tijd. Glaasje witte wijn in de pan, glaasje witte wijn voor mij , lekker relaxed koken :)

fijne avond, liefs grandma
6 opmerkingen:

 1. Bij mijn buurrouw is gisteren de kas compleet uit elkaar gewaaid echt zo balen!!Lekker gegeten??
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat jammer van die kas. Hoop dat er niet veel jonge plantjes in stonden...Heerlijk gegeten !

   Verwijderen
 2. Gelukkig dat de kas er nog staat! Kan me voorstellen dat je af en toe kijkt nu met die wind.
  Fijn hoor dat je zo 6 dagen vrij bent, geniet er van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De trampoline van de buren ligt in het weiland. oeps....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier waaide ook echt alles de tuin door :(

  BeantwoordenVerwijderen