zondag 8 maart 2015

Wild opzwepend, omstuimig, nostalgisch, grappig , ontroerend , machtig en prachtig FLAIRCK !

Vrijdag avond gingen met de kinderen naar een concert van Flairck in de Voorvechter in Hardenberg, wat een feest ! Op schoondochter-met-dr-dikke-buikie na waren ze er allemaal.
Flairck is een oude liefde van grandpa en mij, wat hebben we hun LP's vaak gedraaid. Een aantal jaren hebben we ze gemist, we leefden toen zonder tv en radio. In de puperjaren van de kinders haalden we ze weer in huis, en werd ons kroost s 'morgens uit bed gerammeld door Eric Visser en kornuiten :)

We hebben zo genoten , wat een feest.

Zaterdagavond volgde nog een familie etentje van grandpa's kant. Altijd leuk :)
Overdag frutte ik in de tuin. De frambozen moesten worden uitgedund, een aantal bedden zijn helemaal klaar om ingezaaid te worden, wat zeg ik ! tuinbonen, worteltjes, raapsteeltjes en radijsje zitten al in de grond. Ik kwam zowaar een aantal aardappelen tegen, gewoon doorgegroeid gedurende de winter. De grote zaai-ronde moet nog komen natuurlijk maar die eerste rijtjes groente is zo genieten.

En wat een zalig weertje dit weekend, we drinken koffie buiten, de kipjes scharrelen om ons heen , poes op schoot zalig.

ennu morgen weer zo'n dag

liefs grandma.
2 opmerkingen:

 1. Wat leuk, wij waren vorige week bij Joris Linsen en Caramba ook in de voorveghter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij gingen vrijdag naar het theater met de mams van Lief, Back to abbeyroad, heerlijk.....gewoon even in een andere wereld,,,,,
  Omgeven door mooie muziek..
  En dit weer tot aan mei graag
  x Es

  BeantwoordenVerwijderen