Vandaag maar eens laten zien wat we aten.
Als ontbijt nam ik havermoutpap met blauwe bessen en een banaan.
Als lunch bakten we tosti's en aten nadien een mandarijn
oei die ketchup ziet er wat bloederig uit op de foto 😲 |
Avondeten bestond uit, macaroni, broccoli, kaas en daarnaast een salade.
Vandaag gingen we naar de markt en kochten vers fruit en groenten bij de biokraam, ook kochten we lekkere biologische kaas. Daarna reden we naar Lidl voor yoghurt, ijs ( voor de feestdagen ) en wat andere zaken die we nog nodig hadden, wc papier enzo en warempel er stonden nog twee-verspil-me-niet tasjes waarvan ik er eentje meenam.
3 euro |
wat zat erin?
1 kilo biologische aardappelen
2 kleine biologische korpjes sla
een venkelknolletje
1 bol knoflook
1 grote peer?
1 aubergine
1 grote witte ui
1 courgette
1 granaatappel
De broccoli ging door de pasta van vanavond, van een kropje sla maakte ik de salade voor erbij. Het venkelknolletje gaat in een soepje. De granaatappelpitjes vries ik in en gebruik ze in een gerechtje voor het kerstdineetje wat grandpa en ik samen hebben. De aubergine ga ik morgen roosteren tezamen met de ui en een paprika ( die laatste heb ik bij de biokraam gekocht) en de courgette verwerkt ik morgen als courgette koekjes ( een rösti van courgette) voor bij de venkelsoep. De aardappelen en de knoflook gaan bij de voorraad.
fijn weekend, liefs grandma.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten