woensdag 4 december 2024

Blogmas, dag 4 Imker's Chocola

Voor pakjesavond middag kocht ik een aantal kleine kadootjes. Vaak doe ik er nog iets lekkers bij, honing en jam bijvoorbeeld. Dit jaar wilde ik iets anders proberen. Ik kocht een aantal repen chocola, puur, melk en wit. Ik liet de chocola, au bain marie, in een klein steelpannetje smelten.



Vervolgens werd de gesmolten chocola in een vorm gegoten. Dit is zo'n leuke vorm, zoiets gebruik ik ook wel voor gastenzeepjes.




De gevulde vorm wegzetten in de koelkast. Als de chocolaatjes hard zijn,  in een zakje, sticker erop en klaar is de Imker Chocola




Samen met, toch nog, een potje honing en een boerenkreukelworst in een tasje als extra kadootje.

We waren rond 15.00 bij jongste dochter, schoonzoon, Mingus en opavandeanderekant. Mingus zorgde ervoor dat ieder zijn/haar kadootjes kreeg en was blij met zijn eigen pakjes. We bleven eten en togen om 19.30 weer op huis aan, het was weer gezellig 😍

 


liefs grandma.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten