Wat was het een heerlijke dag vandaag, het was dan wel koud maar heerlijk pittig en op beschutte plekjes zelfs behaaglijk. Ik zag de bijen vliegen !
Vanmorgen hadden we een appeltaart ontbijtje. Van wat gemalen havermout, de inhoud van twee suikerzakjes, twee theelepels halvarine en een eitje maakte ik een deegje en bekleedde daar twee ovenschaaltjes mee. Ik sneed een appel in kleine schijfjes deed er een beetje kaneel over en zette de ovenschaaltjes in de oven. Een beetje poedersuiker ( niet op de foto ) maakte het helemaal af.
Voor de lunch maakte ik een tosti met een geprakte halve avocado en een halve tomaat, net genoeg om twee tosti's mee te maken, zo heerlijk.
Als avondeten aten we chili sin carne ( bruine bonen, prei, paprika en twee eetlepels tomatenblokjes ) op smaak gebracht met peper, zout, paprikapoeder, kerrie en knoflook poeder. We aten er zilvervlies rijst bij. Voor het leuk maakte ik een kleine salade van de overgebleven tomaat en avocado, en het laatste stronkje baby paksoi.
Grandpa haalde vandaag bij Boni nog een bruin brood.
Wat een leuk idee het appeltaartontbijtje. Zo kom je nog eens op leuke ideetjes. Het ziet er weer heerlijk uit. Leuk om zo mee te mogen kijken.
BeantwoordenVerwijderenWat een creatief en lekker eten allemaal.
BeantwoordenVerwijderenLekker he,zo'n ontbij. Ik doe het net andersom. Eerst de appels en dan het deegje er overheen.
BeantwoordenVerwijderenJaaah dat doe ik ook regelmatig een crumble , lekker met yoghurt 😊
VerwijderenDat appeltaartontbijtje lijkt me heerlijk poosje geleden heb ik ook m'n tassen doorzocht: allemaal mostert en 1 suikerzakje en 2 melkpoeder!
BeantwoordenVerwijderenHoe lang moeten die appeltaartjes in de oven?
BeantwoordenVerwijderen