vrijdag 29 januari 2021

live below the line, dag 7

Vandaag was het de laatste dag van live below the line en die liep niet zoals verwacht !! 

Het was een rare dag, vandaag. Dochter uit Zutphen en de kinderen zouden komen, maar om 09.00 belde ze op dat ze op een carpoolplek stond, de auto deed helemaaaaal niets meer. Het was een heel gedoe, anwb bellen, auto naar de garage gesleept man man man. Kindjes druk, grote hond zenuwachtig, dochter overstuur maar ze had het uiteindelijk allemaal goed geregeld. 

Om 10.30 reed ik naar Zutpen om kleindochter te halen want ja, die zou blijven logeren anders was het wel al te sneu. Eind goed al goed, met de kleine meid achterin de auto reed ik om 15.00 weer op huis an. Onderweg kwamen de tranen dat ze mama toch wel miste en dat de reis wel erg lang duurde. Gelukkig kwamen we een mestwagen van Kuper tegen, in de volksmond Stront-Kuper genoemd, daar hebben we flink grapjes over gemaakt "help doe de ramen open, help doe de ramen weer dicht" "wat zeg je, heb een een scheetje laten waaien, je lijkt Stront-Kuper wel " met vieze praatjes was het leed gauw geleden 😂


Wat aten we vandaag.

Vanmorgen at grandpa 2 roggebroodjes. Tussen de middag het laatste plakje witbrood met pindakaas en het allerlaatste roggebroodje. Zelf at ik vanmorgen een kom havermout met banaan en kaneel.




Tussen de middag at ik bij dochter. Vanavond aten we pasta, grandpa had spinazie a la crème en kipstukjes gehaald voor erbij. Ik zal morgen de financiën even bekijken. Ik ga nu even bankhangen met grandpa, glaasje water erbij, we zullen deze dag in elk geval zuinig afsluiten, proost !


fijn weekend en tot morgen, liefs grandma.



3 opmerkingen:

  1. Wat knap volgehouden deze week! Petje af. Het is echt motiverend om te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mocht je ook geen thee drinken, wel streng of was de thee op.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We zijn meer van de koffie 😊, de koffie zat binnen het budget 1.99 bij de Boni. Voor de rest dronken we water.

      Verwijderen